Efter 10 slutsålda galor och boxare som erövrat några av de största titlarna i världen arrangerar nu en av Sveriges största proffsboxningsstall “Fight-Life Promotion” nya galan “Battle Of Sweden” i Örebro den 10:e juli. 

 

De årliga proffsboxningsgalorna som Fight-Life Promotion arrangerat har blivit något av en tradition i Örebro. De färgstarka boxarna, publikmatcherna, de häftiga produktionerna med artistuppträdanden har varit en upplevelse utöver det vanliga som lockat människor från hela landet.

 

Nu arrangerar man galan Battle Of Sweden, en live-streamad event med 2 titelmatcher om det svenska proffsboxnings-bältet och 7 matcher med etablerade boxare från runt om Europa. I den första titelmatchen om den svenska titeln i supermellanvikt möter Niclas Elfstedt från Karlstad Tijan Kebbeh från Alingsås. Kvällens andra titelmatch är en trilogi mellan Stockholms Marcus Alberts och Katrineholms stolthet Samo Jangirov. Galans huvudmatch består av den svenska tungviktsstjärnan Pezhman Seifkhani som möter Radek Varak från tjeckien.

 

Med reservation för ändringar